Tietosuojaseloste

Tietosuojailmoitus, voimassa 1.1.2021 alkaen

Leden Group Oy:n verkkopalvelussa vieraileminen ja verkkoasiointi

Yksityisyytesi suojaaminen

Sitoudumme suojaamaan yksityisyytesi verkkosivujemme käyttäjänä tietosuojalainsäädännön ja hyvien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Tässä tietosuojailmoituksessa kerromme henkilötietojesi käsittelystä, kun vierailet Leden Group Oy:n verkkosivuilla. On hyvä huomata, että tässä ilmoituksessa mainituilla yksittäisillä palveluilla voi olla täydentäviä ja/tai rinnakkaisia tietosuojailmoituksia.

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Käytämme verkkosivustomme käytöstä kerättyä tietoa käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja vierailijoiden tilastointiin.

Henkilötietojen käsittelyn oikeudelliset perusteet

Käsittelemme henkilötietoja joko tietosuoja-asetuksen mukaisen suostumuksen tai oikeutetun edun perusteella.

Suostumus on käsittelyperusteena esimerkiksi verkkosivustomme käyttämien evästeiden asettamiselle. Oikeutetun edun mukaisesti käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi asiakaspalautteen käsittelyyn.

Henkilötiedot ja niiden lähteet

Tutkimme ajoittain verkkosivustomme laatua ja teemme sen käyttöä koskevia kyselyjä ja -tutkimuksia sivuston käyttäjille. Niissä yhteyksissä keräämme tutkimus- ja kyselytietoja, joita käsittelemme tilastollisina kokonaisuuksina. Yksittäisiä vastaajia ei voida näistä tiedoista tunnistaa. Tutkimuksiin ja kyselyihin vastaaminen on joka tapauksessa vapaaehtoista ja kerromme tarkemmin henkilötietojesi käsittelystä kulloinkin kysymyksessä olevan tutkimuksen tai kyselyn yhteydessä.

Verkkosivuston käytöstä kerätyt tiedot

Verkkosivustomme on avoin kaikille eikä sivuilla vieraileminen edellytä rekisteröintiä.

Käytämme sivustollamme evästeitä (”cookies”), jotka keräävät analyysi- ja tilastotietoa sivuston käytöstä. Tilastotietojen avulla parannetaan sivuston käyttäjäkokemusta. Lisäksi käytämme evästeitä verkkosivuston kävijäliikenteen tilastointiin. Voit tutustua tarkemmin evästeiden käyttöön evästekäytännöstämme.

Tietoja käsittelevät kolmannet osapuolet

Huolellisesti valikoidut kumppanimme ja palveluntarjoajamme voivat käsitellä keräämiämme henkilötietoja puolestamme alla kuvatulla tavalla:

”Digitaalimarkkinoinnin palveluntarjoajat

Käytämme ajoittain digitaalisen markkinoinnin toimistoja hoitamaan markkinointia puolestamme. Siihen voi liittyä henkilötietojen asetusten mukaista käsittelyä. Nimeämiimme tietojen käsittelijöihin kuuluu:

(i)Prospect Global Ltd (markkinointinimellä Sopro) Reg. UK Co. 09648733. Voit ottaa yhteyttä Soproon ja tarkastella heidän tietosuojakäytäntöään täällä: http://sopro.io. Sopro on rekisteröitynyt ICO-rekisteriin: ZA346877, heidän tietosuojavastaavalleen voi lähettää sähköpostia osoitteeseen: dpo@sopro.io.

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa viranomaisille vain pakottavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla, toimivaltaisen viranomaisen esittämien vaatimusten perusteella ja vain lakiin perustuvien edellytysten mukaisesti.

Rekisterinpitäjä

Henkilötietojesi rekisterinpitäjänä toimii Leden Group Oy, Kauppurienkatu 11 B 1, 90100 Oulu

Henkilötietojen käsittely

Leden Group Oy:ssä henkilötietoja käsittelevät vain henkilöt, joilla on työnsä puolesta peruste käsitellä niitä.

Rajoitamme pääsyn henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin ja tietokantoihin ainoastaan nimetyille henkilöille, joilla on välttämätön työhön liittyvä tarve ja oikeus käsitellä kyseessä olevia henkilötietoja.

Toteutamme asianmukaiset fyysiset, tekniset ja hallinnolliset suojatoimet henkilötietojesi suojaamiseksi. Tietosuojasta ja tietoturvasta huolehtivat siihen erikseen nimetyt henkilöt.

Saatamme käyttää alihankkijoita verkkosivustomme tekniseen ylläpitoon ja kehittämiseen, asiakaspalveluun, käyttäjätietojen hallinnointiin ja analysointiin, asiakastutkimuksiin tai -viestintään. Alihankkijat eivät saa käyttää henkilötietojasi mihinkään muihin, kuin tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin. Velvoitamme alihankkijat käsittelemään henkilötietoja luottamuksellisesti ja huolehtimaan riittävästä tietoturvan tasosta henkilötietojen suojaamiseksi.

Henkilötietojen käsittelyn maantieteellinen alue

Käsittelemme henkilötietoja vain EU- tai ETA-alueella ja tämän alueen maissa sijaitsevia toimijoita ja palveluja hyödyntäen.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme tietoja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja vain niin kauan, kuin on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Henkilötietojen käsittelyä koskevat oikeudet

Rekisteröitynä henkilönä voit halutessasi saada tiedon henkilötietojen käsittelystä sekä tarkistaa itseäsi koskevat tiedot. Voit myös pyytää oikaisemaan virheellisen tiedon sekä pyytää, että rekisterinpitäjä rajoittajaa tietojesi käsittelyä. Voit myös pyytää poistamaan henkilötietosi sekä peruuttaa aiemmin antamasi suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn.

Lähetä tietopyyntö tai rekisteröidyn oikeuksia koskeva vaatimus osoitteeseen:

hannu.hosio@ledengroup.com

Luovutamme tietoja vain tiedon pyytäjälle, jonka henkilöllisyys voidaan luotettavalla tavalla todentaa.

Tietosuojavastaavan yhteystiedot

Muissa kuin rekisteröidyn oikeuksien toteuttamista koskevissa kysymyksissä, voit ottaa yhteyttä:

Hannu Hosio, +358 50 361 7026, hannu.hosio@ledengroup.com

 

Evästekäytäntömme, voimassa 1.1.2021 alkaen

Verkkosivustomme käyttää evästeitä

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä (”cookies”). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkoselain tallentaa verkkopalvelun käyttäjän laitteelle. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Voit lukea lisää evästeistä ja Suomen evästevaatimuksista viestintäviraston verkkosivustolta https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/toimintamme/saantely-ja-valvonta/luottamuksellinen-viestinta.

Päätä, haluatko hyväksyä evästeet

Verkkosivustomme voi käyttää evästeitä ja tallentaa ne päätelaitteellesi vain, jos hyväksyt niiden tallentamisen painamalla “Hyväksy” -painiketta.

Ellet halua hyväksyä evästeitä, älä paina ”Hyväksy”-painiketta. Evästeiden käytön estämisellä voi olla haitallisia vaikutuksia joihinkin verkkosivustomme tarjoamiin toimintoihin.

Evästeet ja niiden käyttötarkoitukset

Käytämme verkkosivustollamme seuraavia evästeitä.

Google Universal Analyticsin evästeet tallentavat ja päivittävät yksittäisten sivujen käyttäjämääriä.

Sosiaalisen median laajennukset

Verkkosivuillamme voi aika ajoin olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä nk. sosiaalisia laajennuksia (esim. Instagram tai Facebook). Kolmannen osapuolen ylläpitämät liitännäiset latautuvat niiden omilta palvelimilta ja kolmannen osapuolen sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja. Tällöin nämä palveluntarjoajat käsittelevät tietoja rekisterinpitäjinä ja soveltuvin osin yhteisrekisterinpitäjinä Leden Group Oy:n kanssa.

Yhteisöliitännäisen kautta sosiaalisen median palveluntarjoajalle tallentuu tietoa käyttäjän vierailusta sivulla. Osassa sosiaalisen median liitännäisistä yksittäisen käyttäjän tietoja luovutetaan vain silloin, kun käyttäjä on itse aktiivinen esimerkiksi jakamalla artikkelin sosiaalisen median liitännäisen kautta.

Saat lisätietoja yhteisöpalvelujen tietosuojasta palveluntarjoajien omilta verkkosivuilta.